Άλουστα μαλλιά; Σας έχω τη λύση!

Άλουστα μαλλιά; Σας έχω τη λύση!

Πολλές φορές δυστυχώς δε διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας, καθώς καταπιανόμαστε με πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Ευτυχώς για όλες εσάς που είστε έτοιμες να δείτε το ακόλουθο βίντεο στο Annamia.gr υπάρχει λύση που είναι και εύκολη και οικονομική!

Δοκίμασα για εσάς και σας παρουσιάζω το ξηρό σαμπουάν Batiste το οποίο έχει πολύ ωραίο άρωμα και είναι πολύ εύκολο στη χρήση και στην εφαρμογή στο κεφάλι μας. Είναι πολύ οικονομικό, μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα καταστήματα καλλυντικών και μπορείτε άνετα να το έχετε μαζί σας στα ταξίδια σας για ένα φρεσκαρισματάκι ειδικά εάν τα μαλλιά σας λαδώνουν αμέσως. 

Σας έχω όμως ακόμα μία ακόμα πιο οικονομική λύση: πούδρα! Το ταλκ που χρησιμοποιούμε χρόνια τώρα σε πολλά άλλα πράγματα είναι ιδανικό στο να μπει και στα λαδωμένα μαλλιά μας, να πάρει τη λιπαρότητα και να τα φρεσκάρει για λίγο ακόμα δίνοντας παράταση στο λούσιμο έστω για μία ημέρα!

Εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ την πούδρα, καθώς δεν περιέχει καθόλου το υγρό στοιχείο του ξηρού σαμπουάν που αφήνει στα μαλλιά μια αίσθηση από προϊόν styling.

Η τελική επιλογή είναι δική σας!

Anna Mia

Έξυπνα κολπάκια, γρήγορες λύσεις, εύκολη ζωή!
Όσο απαιτητική κι αν είναι η καθημερινότητα και η πραγματικότητα του να είσαι γυναίκα, εργαζόμενη, σύντροφος, νοικοκυρά (κι άλλα πολλά), πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να την κάνουμε πιο απλή!
Αυτό είναι το Anna Mia!

Σχετικά Βίντεο