Μάρσιπος/ Baby Carrier, Jane - Kids Zone Travel

σε MAnna Mia
Μάρσιπος/ Baby Carrier, Jane - Kids Zone Travel

Τα μωρά θέλουν βόλτες! Αν κι εσείς έχετε κουραστεί με το "βάλε - βγάλε" του καροτσιού δείτε αυτό το βίντεο, στο οποίο σας παρουσιάζω το μάρσιπο που χρησιμοποιώ με τη μικρή μου!

Με τον ερχομό της μικρής μας στην οικογένεια οι βόλτες ήταν καθημερινές από την πρώτη μέρα! Από τον 2ο μήνα και μετά όμως το να στήνουμε το καρότσι μας κούραζε! Έτσι, αφού πήραμε την έγκριση του παιδιάτρου ότι το μωρό μπορεί να μπει σε μάρσιπο, κάναμε την αγορά! Προμηθευτήκαμε το μάρσιπο της εταιρίας Jane από μεγάλο κατάστημα βρεφικών. 

Οι βόλτες μας έγιναν πιο συχνές! Ακόμα και τις φορές που ήθελα να πεταχτώ να πάρω κάτι από το super market ή από τη λαϊκή και δεν είχα κάποιον να την κρατήσει κι έπρεπε να την πάρω μαζί μου, ο μάρσιπος μου έλυνε τα χέρια! Μας βόλεψε ακόμα και να την ηρεμούμε μέσα στο σπίτι σε στιγμές που ήθελε συνέχεια αγκαλιά. Η μικρή μας από την πρώτη φορά που μπήκε έμενε ήρεμη! Στη βόλτα δε 8 φορές στις 10 θα κοιμηθεί στο 10λεπτο! Έχοντας μπει πλέον και στον 4ο μήνα χαίρεται όταν βλέπει πως τον φοράμε για να πάμε βόλτα.

Αν κι εσείς αναρωτιέστε τι μάρσιπο να πάρετε και ψάχνετε ή έχετε αγοράσει τον συγκεκριμένο και θέλετε να δείτε τον τρόπο χρήσης του, είμαι βέβαιη ότι θα βρείτε το βίντεο που σας ετοίμασα ιδιαιτέρος κατατοπιστικό! 

Anna Mia

Έξυπνα κολπάκια, γρήγορες λύσεις, εύκολη ζωή!
Όσο απαιτητική κι αν είναι η καθημερινότητα και η πραγματικότητα του να είσαι γυναίκα, εργαζόμενη, σύντροφος, νοικοκυρά (κι άλλα πολλά), πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να την κάνουμε πιο απλή!
Αυτό είναι το Anna Mia!

Σχετικά Βίντεο