4 προϊόντα για την πρόληψη των ραγάδων στην εγκυμοσύνη!

σε MAnna Mia
4 προϊόντα για την πρόληψη των ραγάδων στην εγκυμοσύνη!

Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η ενυδάτωση του δέρματος τόσο εσωτερική όσο κι εξωτερική είναι πολύ σημαντική!

Για εσάς που αναρωτιέστε ποια μπορεί να είναι τα ιδανικά προϊόντα για την πρόληψη των ραγάδων και των ραβδώσεων κατά την περίοδο της κύησης η Anna Mia σας έχει την απάντηση!

Όταν ξεκίνησε η περίοδος της δικής μου εγκυμοσύνης προβληματίστηκα αρκετά, αλλά δεν πειραματίστηκα ιδιαίτερα, καθώς δεν είναι το σώμα μας σε φάση να δέχεται οποιαδήποτε δοκιμή, οποιοδήποτε προϊόν ή οποιαδήποτε μεταχείριση. Θέλει να είμαστε προσεκτικές και να ενημερωνόμαστε συνέχεια και πολύ προτού βάλουμε κάτι πάνω μας.

Μετά τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη της γυναικολόγου μου ξεκίνησα να χρησιμοποιώ καθημερινά το bio oil. Φυσικά η έρευνα δε σταμάτησε σε ΄1 προϊόν, παρόλο που ήμουν πολύ ευχαριστημένη.

Πολύ σύντομα δοκίμασα την κρέμα της Fissan ειδική για μαμάδες η οποία ενδείκνυται στην πρόληψη των ραγάδων, αλλά και την πιο δημοφιλή κρέμα για αυτή την περίσταση της Frezyderm την  Prevenstria. Έπειτα από υπόδειξη φίλης που εμπιστεύομαι χρησιμοποίησα και την Beautanicae.

Στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρω για κάθε ένα προϊόν εντυπώσεις και τιμή ανά ml που έδωσα και την προμηθεύτηκα. 

Μην ξεχνάτε ότι ανεξάρτητα ποιο προϊόν χρησιμοποιείτε δεν το εφαρμόζεται μόνο στην περιοχή της κοιλιάς! Στήθος, πλάι από το στήθος, χαμηλά στην πλάτη, πάνω από τον ποπό, ο ίδιος ο ποπός, αλλά και τα μπουτάκια είναι περιοχές που επίσης ανοίγει το δέρμα και θέλουν οπωσδήποτε ενυδάτωση! Οπότε μην τα ξεχνάτε! Και μην τσιγκουνεύεστε ποσότητα! Βάλτε προϊόν! 

Anna Mia

Έξυπνα κολπάκια, γρήγορες λύσεις, εύκολη ζωή!
Όσο απαιτητική κι αν είναι η καθημερινότητα και η πραγματικότητα του να είσαι γυναίκα, εργαζόμενη, σύντροφος, νοικοκυρά (κι άλλα πολλά), πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να την κάνουμε πιο απλή!
Αυτό είναι το Anna Mia!

Σχετικά Βίντεο