Γυμναστική για εγκύους Vol.1

σε MAnna Mia
Γυμναστική για εγκύους Vol.1

Επιτρέπεται η γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Ποιες ασκήσεις μπορεί να κάνει μια γυναίκα σε ενδιαφέρουσα;

Ποιες μυικές ομάδες πρέπει να γυμνάζουν οι έγκυες;

Σε αυτό το βίντεο η Ναταλία Μαρτίνη, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ. και με σπουδές στο χορό μου δείχνει και σας παρουσιάζουμε απλές διατατικές ασκήσεις για να ενεργοποιήσουμε τους μύες μας κατά τη διάρκεια της κύησης.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορούμε να ανακουφίσουμε τους μύες μας με απλές ασκησούλες. Προσοχή όμως! Οποιαδήποτε άσκηση πρέπει πάντοτε να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου μας και την σωστή επίβλεψη από ειδικούς γυμναστές που ξέρουν πολύ καλά ποιες κινήσεις πρέπει να κάνει μία γυναίκα σε ενδιαφέρουσα!

Με τη Ναταλία ξεκίνησα να γυμνάζομαι στον 5ο προς 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου 2 φορές την εβδομάδα. Η γιατρός μου ήταν σύμφωνη, αφού και πριν μείνω έγκυος γυμναζόμουν εντατικά. Έτσι, έπειτα από μεγάλη αναζήτηση για το ποιος γυμναστής θα μπορούσε να με παρακολουθεί, αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Ναταλία. Αρχικά διότι είχε εμπειρία και με άλλες γυναίκες σε ενδιαφέρουσα, και φυσικά γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, καθώς με έκανε να νιώσω ασφάλεια με όσα ήξερε, αλλά και με την ήρεμη και σωστή καθοδήγησή της.

Η γυμναστική με τη Ναταλία είναι κάτι παραπάνω από αναζωογονητική! Δε θέλω να χάνω μάθημα! 

Σας προσκαλούμε να δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε και να μας πείτε τη γνώμη σας!

 

 

Anna Mia

Έξυπνα κολπάκια, γρήγορες λύσεις, εύκολη ζωή!
Όσο απαιτητική κι αν είναι η καθημερινότητα και η πραγματικότητα του να είσαι γυναίκα, εργαζόμενη, σύντροφος, νοικοκυρά (κι άλλα πολλά), πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να την κάνουμε πιο απλή!
Αυτό είναι το Anna Mia!

Σχετικά Βίντεο